ЕЛ. МАШИНИ

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Пистолет за горещ въздух 2000 W
  Пистолет за горещ въздух от производителя на висококачествени ел. инструменти от Италия - STATUS. Пистолета е изработен само от висококачетсвени олекотени материали и снабден с прецизен регулатор на температурата. Технически параметри: Консумирана мощност 2000 W Температура 50°- 450°/60°-..
  Пистолет за горещ въздух от производителя на висококачествени ел. инструменти от Италия - STATUS. Пистоле...
  99,90 лв.
 • Прободен Трион Зеге 800 W
  Мощно зеге / прободен трион / с изключително високо качество от италианския производите на електроинструменти STATUS. С този съвременен инструмент ще  имате лазерен водач, регулатор на оборотите, няколко позиция на нажа и още куп екстри. Технически параметри: LED осветяване на работнат..
  Мощно зеге / прободен трион / с изключително високо качество от италианския производите на електроинструм...
  129,90 лв.
 • Ударна бормашина / дрелка 850 w
  Удраната дрелка / бормашина от италианците STATUS, ще ви служи дълги години вярно и безотказно. Удобна ергономична ръкохватка с противоплъзгащо покритие. Прекрасен инструмент за всяка ситуация. Технически параметри: Алуминиев корпус на редуктора. Превключвател на режимите на пробиване. ..
  Удраната дрелка / бормашина от италианците STATUS, ще ви служи дълги години вярно и безотказно. Удобна ер...
  89,90 лв.
 • Акумулаторна Бормашина / Винтоверт 16 V, 1,5 Ач
  Висококачествен винтоверт/дрелка от Италия на атрактивна цена и с пълна техническа гаранция. Акумулаторните инструменти на италианците от STATUS се отличават с висока якост и качество на използваните материали. Модерния дизайн, който грабва от пръв поглед, ще оставим без коментар. Специалната ергоно..
  Висококачествен винтоверт/дрелка от Италия на атрактивна цена и с пълна техническа гаранция. Акумулаторни...
  119,90 лв.
 • Ел. Перфоратор Status MPR 45, 950 W, SDS Plus, 6J
  Перфоратор с функция за разбиване на страхотна цена от Италия. Машината се отличава с изчистен съвременен дизайн и високо качество на използваните материали. Притежава ергономична дръжка и сигурна ръкохватка, със специално покритие, обираща голяма част от вибрациите при работа. При тази машина съотн..
  Перфоратор с функция за разбиване на страхотна цена от Италия. Машината се отличава с изчистен съвременен...
  219,90 лв.