КЛЕЩИ И РЕЗАЧИ

Клещи и резачки от всички видидове. Клещи чираци, гарги и всякакви други. Клещи резачки с дву-компонентни дръжки и челюсти от хром-ванадиева стомана.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Ножица за Метал за Фигурно Рязане
  Изработена от инструментална стомана със заляти дръжки за сигурен захват. Предназначени са за фигурни нарези върху листов материал. Размер: 225 мм. Произведено от MATRIX - Хамбург, Германия ..
  Изработена от инструментална стомана със заляти дръжки за сигурен захват. Предназначени са за фигурни нар...
  13,30 лв.
 • Клещи тип Гарга - 250 мм
  Направени от въглеродна стомана, имат остри прорези върху устните, осигурявайки захващане на предмети, които нямат специални работни повърхности. Предназначени за захващане на разнообразни по форми и размери предмети, могат да се използват и в качеството на тръбен и регулируем ключ. Размер: 250 м..
  Направени от въглеродна стомана, имат остри прорези върху устните, осигурявайки захващане на предмети, ко...
  9,90 лв.
 • Клещи тип Гарга - 165 мм
  Направени от въглеродна стомана, имат остри прорези върху устните, осигурявайки захващане на предмети, които нямат специални работни повърхности. Предназначени за захващане на разнообразни по форми и размери предмети, могат да се използват и в качеството на тръбен и регулируем ключ. Размер: 165 м..
  Направени от въглеродна стомана, имат остри прорези върху устните, осигурявайки захващане на предмети, ко...
  6,90 лв.
 • Клещи стандартни 200 мм
  Клещи за широк спектър монтажни и ремонтни дейности. Инструментът е изработен от въглеродна стомана, хромирана. Пластмасови дръжки. Произведено от MATRIX  - Хамбург, Германия ..
  Клещи за широк спектър монтажни и ремонтни дейности. Инструментът е изработен от въглеродна стомана, хром...
  6,90 лв.
 • Стандартни Комбинирани Клещи 200 мм
  Клещи за широк спектър монтажни и ремонтни дейности. Инструментът има никелово покритие, което увеличава животът на работните повърхности и предотвратява образуването на корозия. Работните ръбове имат твърдост 53 HRc. Удобни двукомпонентните дръжки с ергономична форма. Произведено от MATRIX ..
  Клещи за широк спектър монтажни и ремонтни дейности. Инструментът има никелово покритие, което увеличава ...
  7,60 лв.
 • Стандартни Комбинирани Клещи 160 мм
  Клещи за широк спектър монтажни и ремонтни дейности. Инструментът има черно никелово покритие, което увеличава животът на работните повърхности и предотвратява образуването на корозия. Работните ръбове имат твърдост 53 HRc. Удобни двукомпонентните дръжки с ергономична форма. Произведено от MATRIX..
  Клещи за широк спектър монтажни и ремонтни дейности. Инструментът има черно никелово покритие, което увел...
  6,90 лв.