ТРИОНИ И НОЖОВКИ

Триони и ножовки от различни видове.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Ръчен трион 400 мм
  Подходящ за различни видове дървесина с тристенно лазерно заточване на режещуте зъби. Гумирана ергономична дръжка. Трионът е изработен от студенокатна стомана марка 65 Mn с твърдост на закаления зъб 50–65 HRc. размер: 400 мм Произведено от MATRIX - Хамбург, Германия ..
  Подходящ за различни видове дървесина с тристенно лазерно заточване на режещуте зъби. Гумирана ергономичн...
  13,30 лв.
 • Ръчен трион 350 мм
  Подходящ е за работа със шперплат, различни видове дървесина, ПДЧ. Листът на триона е изработен от стомана марка 65 Mn. Индукционното закаляване придава допълнителна здравина на зъбите и удължава живота на триона. Еднокомпонентна пластмасова дръжка. размер: 350 мм Произведено от MATRIX..
  Подходящ е за работа със шперплат, различни видове дървесина, ПДЧ. Листът на триона е изработен от стоман...
  9,90 лв.
 • Ножовка 300 мм
  Ножовката е с ергономична гумирана дръжка. Лосто-винтовият механизъм за натягане спомага за бързата смяна на листа. В горната част на корпуса на рамката има кухина подходяща за съхранение на  5 допълнителни листа. Конструкция позволява да се постави листът под ъгъл 55° и 90°. Подходящите листов..
  Ножовката е с ергономична гумирана дръжка. Лосто-винтовият механизъм за натягане спомага за бързата смяна...
  16,60 лв.
 • Ножовка Компактна 250 мм
  Ножовка е подходяща за рязане на неголеми метални или пластмасови профили. Удобна е за работата в труднодостъпни места. Инструментът има удобна гумирана дръжка. размер: 250 мм Произведено от MATRIX  - Хамбург, Германия ..
  Ножовка е подходяща за рязане на неголеми метални или пластмасови профили. Удобна е за работата в труднод...
  6,90 лв.
 • Трион за гипсокартон с дървена дръжка
  Трионът е направен от стомана марка 65 Mn. Зъбите на триона са закалени. Кръглата дръжката е направена от дърво, покрито с лак. Препоръчва се за рязане на листа от гипсокартон. Размер на Ножа: 180 мм Произведено от СПАРТА  - Хамбург, Германия ..
  Трионът е направен от стомана марка 65 Mn. Зъбите на триона са закалени. Кръглата дръжката е направена от...
  2,90 лв.5,90 лв.
 • Трион за дърво с 3Д закалени зъби и 3 работни платна
  Листове от висококачествена въглеродна стомана и ндукционно закаляване на зъбите. Зъбите имат тристенно заточване „3D, което осигурява чисто и бързо рязане. Пет позиции на поставяне на листата спрямо дръжката. 3 работни платна В КОМПЛЕКТА! Произведено от MATRIX - Хамбург, Германия ..
  Листове от висококачествена въглеродна стомана и ндукционно закаляване на зъбите. Зъбите имат тристенно з...
  19,99 лв.