БРАДВИ И ЧУКОВЕ

Чукове и брадви за дърводелци и строителни работници. Чукове с квадратно чело и тип "кози крак", гумени чукове. Брадви с оликотена дръжка и нож от кована стомана.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Кована Брадва с дръжка от фибростъкло
  Брадвата е изработена по метода на свободно коване от стомана. Дръжка от фибростъкло, гумирана, висока механична здравина. Тегло с дръжка 920 гр. Произведено от СПАРТА ..
  Брадвата е изработена по метода на свободно коване от стомана. Дръжка от фибростъкло, гумирана, висока ме...
  13,90 лв.
 • Кована Брадва с дървена дръжка
  Брадвата тежи 770 гр. и е изработена от стомана У8ГА по метода на свободно коване и има удобна дървена дръжка от бреза. Произведено от СПАРТА ..
  Брадвата тежи 770 гр. и е изработена от стомана У8ГА по метода на свободно коване и има удобна дървена др...
  13,60 лв.
 • Монолитен кофражен чук 600 г
  Мощният монолитен чук за кофраж и декофраж, тежащ 600 грама е изработен от високо качествена плътна стомана, изкован в точно издържан режим на термообработка. Работната част е обработена до 55 HRs. Забравете за неприятният момент от измъкването на главата от дръжката. Няма и да гоните търкалящи се..
  Мощният монолитен чук за кофраж и декофраж, тежащ 600 грама е изработен от високо качествена плътна сто...
  27,90 лв.
 • Чук с Квадратно Чело
  Работната част на този страхотен чук е лакирана с черен лак и здраво фиксирана за дръжката с помощта на клин и специално епоксидно лепило. Ковано и фрезувано. Направено е селективно закаляване, осигуряващо на челото здравина и предотвратяваща образуването на разнитването по ръбовете му. Дървената др..
  Работната част на този страхотен чук е лакирана с черен лак и здраво фиксирана за дръжката с помощта на к...
  6,60 лв.
 • Кована брадва с дръжка от фибростъкло
  Брадвата е изработена по метода на свободно коване от стомана марка 60Г. Твърдост - 50 HRc. Дръжка от фибростъкло, гумирана, висока механична здравина, устойчива на въздействието на агресивна среда, отлично поглъща колебания     Тегло с дръжката 930 г.     Тегл..
  Брадвата е изработена по метода на свободно коване от стомана марка 60Г. Твърдост - 50 HRc. Дръжка от фи...
  17,90 лв.
 • Чук Тип Кози Крак
  Главата, на този страхотен чук,  е селективно закалена, а закрепването за дръжката с два клина гарантира висока устойчивост и здравина. Дървената дръжка е защитена от разсъхване с безцветен лак.     Чело: 22 мм     Тегло: 225 г Произведено от СПАРТА&nb..
  Главата, на този страхотен чук,  е селективно закалена, а закрепването за дръжката с два клина гаран...
  4,99 лв.