PALISAD

Изглед: Списъчен / Табличен
Ред:
Покажи:
 • Лозарска Ножица с възвратна пружина и гумирани дръжки
  Ножицата е с право рязане, гумирани дръжки и фиксатор. Предназначен е за извършване на работа по грижите за градина. Препоръчва се за рязане на живи клони с диаметър до 15 мм.Режещите остриета са направени от инструментална стомана У8, прецизно заточени, имат оксидирано покритие за защита от корозия..
  Ножицата е с право рязане, гумирани дръжки и фиксатор. Предназначен е за извършване на работа по грижите ...
  8,60 лв.
 • Лозарска Ножица с Възвратна Спирална Пружина и Зъбен Механизъм
  Универсална ножица с право рязане, двукомпонентни дръжки и фиксатор върху долната ръкохватка. Снабден е с храпов механизъм, повишаващ режеща способност на инструмента без увеличаване на прилагано усилие. Защитната дъга предпазва пръсти от нараняване на шипове, бодли и дребни клони. Предназначен е за..
  Универсална ножица с право рязане, двукомпонентни дръжки и фиксатор върху долната ръкохватка. Снабден е с...
  16,60 лв.
 • Лозарска Ножица с Възвратна Спирална Пружина и Тефлоново Покритие
  Ножица с упорна наковалня върху долно острие, двукомпонентни дръжки и разположен отгоре фиксатор. Предназначен е за извършване на работа по време на грижите за градина. Препоръчва се за рязане на живи клони с диаметър до 15 мм. Зъбците на наковалнята придържат клона по време на работа. Режещите остр..
  Ножица с упорна наковалня върху долно острие, двукомпонентни дръжки и разположен отгоре фиксатор. Предназ...
  9,90 лв.
 • Лозарска Ножица с Възвратна Спирална Пружина от Легирана Стомана
  Ножица с ковани извити остриета, които представляват едно цяло с дръжките, и с фиксатор под форма на кука. За удобство на работата дръжките са гумирани в два слоя. Ножицата изцяло е направено от легирана стомана, остриетата допълнително са закалени и прецизно заточени. Размер: 200 мм. Произвед..
  Ножица с ковани извити остриета, които представляват едно цяло с дръжките, и с фиксатор под форма на кука...
  8,90 лв.
 • Ножица за Клони с Гумени Амортисьори
  Ножица за клони с право рязане, металните дръжки са снабдени с гумени ръкохватки. Предназначена за извършване на работа по време на грижите за градината. Препоръчва се за дистанционно рязане на живи клони с диаметър до 30 мм. Гуменият амортисьор служи за ограничител на хода на свиването по време на ..
  Ножица за клони с право рязане, металните дръжки са снабдени с гумени ръкохватки. Предназначена за извърш...
  17,70 лв.
 • Ножица за Храсти с Вълнообразни Остриета
  Ножица за храсти с дървени дръжки и вълнообразни остриета. Предназначена е за формиране на короната на дървета и храсти, проектирана е за работа с клонки с диаметър до 10 мм. Вълнообразните остриета допълнително удържат клона по време на работа. Упорният амортисьор служи за ограничител на хода на св..
  Ножица за храсти с дървени дръжки и вълнообразни остриета. Предназначена е за формиране на короната на дъ...
  15,90 лв.